İlkadım'da erişilebilir yönetim vurgusu: tevazu, samimiyet ve gayret

Başkan İhsan Kurnaz, Baruthane'de düzenlenen toplantıda vatandaşların taleplerini dinleyip hizmetlerdeki memnuniyet artışını ve ulaşılabilir yönetimi anlattı.

Yayın Tarihi: 24.09.2026 11:25
Güncelleme Tarihi: 24.09.2026 11:25

İlkadım'da erişilebilir yönetim vurgusu: tevazu, samimiyet ve gayret

İlkadım'da mahalle buluşmaları sürüyor

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Baruthane Mahallesi'nde düzenlenen sohbet programında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Etkinlik, Kardelen Sitesi'nde gerçekleştirildi ve programa İlkadım Belediye Meclis Üyeleri Kadir Soylu, Fikret Öztürk ve Şeref Demirci, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Er ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

vatandaşla doğrudan iletişim:

Toplantıda Başkan Kurnaz, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi; gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Kurnaz, ulaşılabilir bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurgulayarak, belediyeye gelen taleplerin hem sahada hem de kurum içinde değerlendirildiğini söyledi. Başkanın sözleri özetle şu şekilde: 'İlkadım için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışıyor; hemşehrilerimizin her anında hep yanında olmaya devam ediyoruz.'

hizmetlerde memnuniyet artışı ve öne çıkan çalışmalar:

Kurnaz, belediyenin sunduğu hizmetlere ilişkin geri dönüşlerin olumlu olduğunu belirtti. İbadethanelerimizde yaptığımız temizlik hizmetimiz, ücretsiz düğün salonu hizmetimiz, Güvenli Parklar Projemiz ve yaş almış büyüklere yönelik hizmetler gibi uygulamaların vatandaşlardan olumlu tepki aldığı kaydedildi. Başkan, bu tür hizmetlerin planlanmasında vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve çalışmaların bu doğrultuda sürdürüldüğünü ifade etti.

Program, mahalle sakinleriyle yürütülen doğrudan iletişimin bir parçası olarak değerlendirildi; belediye yetkilileri talepleri not alıp takip sözü verdi. Kurnaz'ın vurguladığı yaklaşım, ilkadım yönetiminin hem saha çalışmaları hem de kurumsal hizmetlerde sürekliliğe önem verdiğini gösteriyor.

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.