Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İlişkilerde Sürprizlere Hazır Olun: Venüs ve Uranüs Karşı Karşıya

Venüs ve Uranüs karşılaşması ilişkilerde sürprizlere, özgürlük arayışına ve yeni deneyimlere yol açabilir. Bu dönemde dengeli ve hoşgörülü olmak önemli. Estetik operasyonlardan kaçının.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 12:19
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 12:19

İlişkilerde Sürprizlere Hazır Olun: Venüs ve Uranüs Karşı Karşıya

İLİŞKİLERDE ÇOK DİKKAT!

Dinçer Güner: Venüs ile Uranüs karşı karşıya olacak. Etki süresi 4 gün

Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Bu dönem partnerinizi kısıtlamamaya özen gösterin. Ortaklıklar kurmak için olumlu değildir. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir, ilişkiler uzun ömürlü olmayabilir.

Sürpriz, hesapta olmayan maddi gelirler gelebilir veya ödemeler çıkabilir. Genel olarak ilişkilerinizde beklenmedik gerginlikler, yön değişikliği görülebilir ancak karşımızdaki kişiye karşı ani bir ilgi de duyabiliriz.

Heyecanlı, huzursuz ve yerinde duramama hissi ile sabırsız ve ele avuca sığmaz bir tavır sergileyebilirsiniz. Arkadaşlar ve topluluklar içinde iletişim canlı ve sohbetler hızlı, renkli ve değişken konularda olabilir. Yine de sözlerimize tavırlarımıza dikkat etmekte fayda var çünkü bir fikir, bir söz akla gelmeyen uçlara gidebilir ve tartışmalar çıkabilir. Dürtüsel ve ani tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizde yeni deneyimlere açık olabilirsiniz.

Aşırı özgürlüğüne düşkün ve kendi prensiplerinizi vurgulayan bir tutum takınırsanız, karşılığında toleransı düşük, hoşgörüsüz tepkiler alabilirsiniz

Estetik, güzellik işlemleri için özellikle yeni bir şeyler denemek için uygun zamanlar değil.