İl Emniyet Müdürü Göksel Önder Patnos'ta: Güvenlik ve İş Birliği Görüşmesi
Ağrı'nın Patnos ilçesinde İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Kaymakam Burak Dertlioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçe genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları ve kamu düzeninin korunmasına yönelik tedbirler değerlendirildi.
Görüşmede ele alınan öncelikler
Toplantıda; ilçe genelinde güvenlik hizmetlerinin etkinleştirilmesi, kamu düzeninin korunması ve vatandaş memnuniyetinin artırılması konuları merkezde yer aldı. Görüşme, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve sahadaki uygulamaların değerlendirilmesine odaklandı.
Katılımcılar ve kapanış
Ziyarete AK Parti Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Çıplak ve beraberindekiler eşlik etti. Kaymakam Burak Dertlioğlu, nazik ziyaret için İl Emniyet Müdürü Göksel Önder'e teşekkür ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
Toplantı, ilçede güvenliğin sağlanması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacına yönelik somut adımların değerlendirilmesiyle sonlandırıldı.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN PATNOS ZİYARET.