II. Haberin Telifi ve Medyada Yapay Zeka Sempozyumu, yarın Anadolu Ajansı (AA) ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilmek üzere kapılarını açıyor. Sempozyum, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenleniyor ve medyada dijitalleşmenin telif hakları üzerindeki etkilerini kapsamlı bir şekilde ele alacak.
Dijitalleşmenin hızla yayılmasıyla birlikte, içerik üreticilerinin telif hakları, medya sektöründeki en önemli konulardan biri haline geldi. Bu sempozyum, hem akademik hem de sektörel düzeydeki paydaşları bir araya getirerek, bu konudaki güncel gelişmeleri ve zorlukları tartışma fırsatı sunacak.
Etkinlik kapsamında, alanında uzman konuşmacılar ve araştırmacılar, yapay zeka uygulamalarının medyadaki telif hakları üzerindeki etkilerini, yeni düzenlemeleri ve gelecek perspektiflerini katılımcılarla paylaşacak.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.