Bist 100
10.268,58 0%
DOLAR
32,25 0%
EURO
34,85 0,44%
ALTIN
2.409,75 1,19%

İğneli işlemlere son verdiren bu yöntem botoksun yerini aldı! Sadece yarım kaşıkla kırışıklıklar tarih olacak

Botoks, kırışıklıkları gidermek için sıkça tercih edilen bir estetik yöntemdir. Ancak botoksun hem maliyetli hem de yan etkili olabileceğini biliyor muydunuz? Botoksa alternatif olarak, evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve cildinize doğal bir bakım yapabileceğiniz bir maske tarifi veriyoruz. Bu maske, kırışıklıkları açar, cildi nemlendirir ve sıkılaştırır. Üstelik sadece yarım kaşık ile anında botoks etkisi yaratıyor. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 20.02.2024 12:59
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 12:59

İğneli işlemlere son verdiren bu yöntem botoksun yerini aldı! Sadece yarım kaşıkla kırışıklıklar tarih olacak

Botoks, genç ve pürüzsüz bir cilt vaat ederken, yan etkileri ve maliyetiyle dikkat çekiyor. Peki cildimize evde doğal yollarla botoks etkisi yapılabileceğimiz bir formül var mı? Botoks etkili maske nasıl hazırlanır ve nasıl etki eder? Tüm detaylar haberimizde...

BOTOKS ETKİLİ MASKE MALZEMELERİ NELERDİR?

Botoks etkili maske için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

* 1 yemek kaşığı bal

* 1 yemek kaşığı yoğurt

ballı yoğurt

* 1/2 çay kaşığı karbonat

* 1/2 çay kaşığı zerdeçal

BOTOKS ETKİLİ MASKE NASIL YAPILIR?

Botoks etkili maske yapmak için, bal, yoğurt, karbonat ve zerdeçalı bir kasede iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze ve boynunuza eşit bir şekilde sürün. 15-20 dakika bekleyin ve ılık su ile durulayın. Maskeyi haftada 1 veya 2 kez uygulayabilirsiniz.

BOTOKS ETKİLİ MASKE NASIL ETKİ EDER?

botoks etkisi

Botoks etkili maske, içerdiği malzemeler sayesinde cildinize pek çok fayda sağlar. Bunlardan bazıları şunlardır:

* Bal, cildi nemlendirir, besler ve yumuşatır. Antioksidan, antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikleri vardır. Cilt enfeksiyonlarını, tahrişleri ve iltihaplanmaları önler. Cildi onarır ve yeniler.

* Yoğurt, cildi temizler, ferahlatır ve canlandırır. Laktik asit içerir ve cildin pH dengesini sağlar. Cilt lekelerini ve kırışıklıkları azaltır. Cildi sıkılaştırır ve parlaklık verir.

* Karbonat, cilt üzerinde biriken kir, yağ ve ölü derileri nazikçe temizler. Cildi arındırır ve aydınlatır. Gözenekleri sıkılaştırır ve siyah nokta oluşumunu önler. Cildi pürüzsüz ve eşit bir tona kavuşturur.

botoks etkili maske hakkında

* Zerdeçal, cildi korur, iyileştirir ve gençleştirir. Antioksidan, antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikleri vardır. Cilt enfeksiyonlarını, tahrişleri ve iltihaplanmaları önler. Cilt lekelerini ve kırışıklıkları azaltır. Cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırır.