Iğdır'da cumhuriyet coşkusu
Iğdır'da Cumhuriyet'in 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Konvoyu, vatandaşların yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Başlangıçta 103 araç ile planlanan kortej, kısa süre içinde artan katılımla yaklaşık 1000 araç büyüklüğünde bir korteje dönüştü. Etkinlik boyunca sokaklar Türk bayraklarıyla donandı; katılımcılar birlik ve beraberlik mesajları verdi.
konvoyda yoğun katılım ve atmosfer:
Konvoy sırasında Iğdır sokaklarında oluşan görüntüler, kentteki coşkunun geniş bir kesime yayıldığını gösterdi. Farklı yaş gruplarından vatandaşların araçlarıyla korteje katılması, kutlamaların merkezinde toplumsal dayanışma ve ortak bir heyecanın bulunduğunu ortaya koydu. Organizasyon, planlanan programın ötesinde büyüyerek yerel katılımın gücünü gösterdi.
yaşlı vatandaşın bisikletle katılımı:
Etkinlikte dikkat çeken anlardan biri, elinde Türk bayrağıyla kilometrelerce bisiklet süren yaşlı bir vatandaş oldu. Bisikletiyle konvoya eşlik eden bu kişi, sade ama etkili bir şekilde Cumhuriyet Bayramı'na katkıda bulundu; bu görüntü, kutlamaların her yaştan vatandaşı kapsadığını ve Cumhuriyet değerlerinin günlük yaşamda da yaşatıldığını simgeledi. Yaklaşık 1000 aracın katıldığı konvoy boyunca vatandaşlar birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet'in 103'üncü yılını kutladı.
IĞDIR’DA CUMHURİYET’İN 103’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN VE VATANDAŞLARIN YOĞUN KATILIMIYLA YAKLAŞIK 1000 ARACA ULAŞAN KONVOYDA, YAŞLI BİR VATANDAŞIN ELİNDE TÜRK BAYRAĞIYLA KİLOMETRELERCE BİSİKLET SÜRMESİ DİKKAT ÇEKTİ.