Iğdır'da duvarda sıkışan yılanı İbrahim Kalkan çıplak elle çıkardı

Iğdır'ın Gülahmet köyünde duvarda sıkışan yılan, komşu İbrahim Kalkan tarafından kuyruğundan tutularak çıkarıldı ve doğal yaşam alanına bırakıldı.

Yayın Tarihi: 27.06.2026 21:00
Güncelleme Tarihi: 27.06.2026 21:56

Iğdır'da duvarda sıkışan yılanı İbrahim Kalkan çıplak elle çıkardı

İğdır'da duvarda sıkışan yılanı İbrahim Kalkan çıplak elle çıkardı

Gülahmet köyünde eve girmeye çalışırken duvar arasında sıkışan yılan komşunun müdahalesiyle kurtarıldı

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Gülahmet köyünde bir evin duvarına girerek sıkışan yılan, ev sahibi tarafından fark edildi. Durumu gören ev sahibi, komşusu İbrahim Kalkan'dan yardım istedi.

Olay yerine gelen İbrahim Kalkan, duvar arasına sıkışan yılanı dikkatli bir şekilde kontrol etti ve kuyruğundan tutarak bulunduğu yerden çıkardı. Müdahale sırasında yılan çıplak elle kontrol altına alındı.

Kalkan, yılanı evden uzaklaştırdıktan sonra doğal yaşam alanına bıraktı. Köy sakinlerinin meraklı bakışları arasında gerçekleşen müdahale, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, yerel halk arasında kısa süreli gerginlik yaratsa da, yılanın zarar görmeden doğal ortamına döndürülmesiyle sonlandırıldı.

IĞDIR'DA EVE GİRMEYE ÇALIŞAN YILANI ÇIPLAK ELLE YAKALADI

IĞDIR'DA EVE GİRMEYE ÇALIŞAN YILANI ÇIPLAK ELLE YAKALADI

IĞDIR'DA EVE GİRMEYE ÇALIŞAN YILANI ÇIPLAK ELLE YAKALADI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!