DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.854.299,57 -0,01%

Iğdır'da Adil Aşırım Çarşısı'nda iki çocuğun mağaza hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Iğdır Adil Aşırım Çarşısı'ndaki giyim mağazasında yaşları küçük iki çocuğun mankenlerden mont çalması, iş yeri güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Yayın Tarihi: 13.12.2025 14:53
Güncelleme Tarihi: 13.12.2025 15:15

Iğdır'da Adil Aşırım Çarşısı'nda iki çocuğun mağaza hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Iğdır'da Adil Aşırım Çarşısı'nda giyim mağazası önünde hırsızlık kamerada

Iğdır Adil Aşırım Çarşısı'nda bulunan bir giyim mağazasında gerçekleşen hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Olayda, yaşları küçük iki çocuğun mağaza önündeki mankenlerden bir montu alarak bölgeden uzaklaştığı görüntülere yansıdı.

Görüntülerde neler görülüyor?

Güvenlik kamerası kayıtlarında, çocukların önce çevreyi dikkatlice kontrol ettiği, birinin üzerindeki montu çıkarıp arkadaşına verdiği, ardından manken üzerindeki montlardan birini çıkarıp giydiği izleniyor. Kayıtlarda ayrıca bir çocuğun önden giderek çevreyi tekrar kolaçan ettiği ve diğer çocuğun giydiği montla arkadaşının yanına gelerek birlikte uzaklaştıkları görülüyor. O anların tamamı saniye saniye kayıt altına alındı.

Olayın öne çıkan noktaları ve değerlendirme

Bu kayıtlar, kameralı güvenlik sistemlerinin olay anının tespitinde ve sonrasında yaşananların anlaşılmasında oynadığı rolü gösteriyor. İş yeri sahibi ve çevre esnafı açısından benzer olayların önlenmesi için sergilenen dikkat, mağaza düzenlemeleri ve görüntü takibi önleyici bir etki yaratabilir.

Olayın ayrıntılarıyla ilgili resmi açıklama veya takip eden işlemler metinde yer almıyor; kayıtlarda görülen sahneler, mağaza güvenliği ve çocukların korunması açısından tartışılması gereken hususlar doğuruyor.

ADİL AŞIRIM ÇARŞISI’NDA BULUNAN BİR GİYİM MAĞAZASINDA YAŞANAN HIRSIZLIK OLAYI, İŞ YERİNİN GÜVENLİK...

ADİL AŞIRIM ÇARŞISI’NDA BULUNAN BİR GİYİM MAĞAZASINDA YAŞANAN HIRSIZLIK OLAYI, İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.

ADİL AŞIRIM ÇARŞISI’NDA BULUNAN BİR GİYİM MAĞAZASINDA YAŞANAN HIRSIZLIK OLAYI, İŞ YERİNİN GÜVENLİK...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.