İdris Alan: Elazığspor’un Bursa deplasman giderleri Elazığ TSO tarafından karşılanacak

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Seza Çimento Elazığspor’un Bursa’daki play-off finali için takımın tüm deplasman giderlerini üstlendiklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 08.05.2026 19:12
Güncelleme Tarihi: 08.05.2026 19:16

İdris Alan: Elazığspor’un Bursa deplasman giderleri Elazığ TSO tarafından karşılanacak

İdris Alan: Elazığspor’un Bursa deplasman giderleri Elazığ TSO tarafından karşılanacak

Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşma öncesi açıklama

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Bursa’da bulunan Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumunda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde, Seza Çimento Elazığsporun tüm deplasman giderlerini üstlendiklerini duyurdu.

Açıklamaya göre takımın ulaşım, konaklama ve organizasyon giderlerinin tamamı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanacak. Bu karar, Başkan Alan’ın sosyal medya paylaşımında kısa sürede geniş yankı buldu.

Başkan Alan paylaşımında, "Bugün değilse ne zaman? Gün, omuz omuza birlik olma günüdür. Seza Çimento Elazığspor’umuzun Bursa’da oynayacağı play-off final mücadelesinde takımımıza destek olmak amacıyla Elazığ TSO olarak deplasman giderlerinin tamamını karşılıyoruz. Vallahi olacak, billahi olacak. İnandık, başaracağız" ifadelerini kullandı.

Alan, açıklamasında Elazığspor’un şehrin ortak değeri olduğunu vurgulayarak takımın yalnız bırakılmaması gerektiğini belirtti. Başkanın sözleri, kulübün saha dışındaki destek ağını güçlendirmeyi amaçlayan bir çağrı niteliği taşıyor.

Alan ayrıca, "Bu başarı tüm şehrin başarısı olacaktır. İş dünyasıyla, taraftarıyla, yöneticisiyle ve vatandaşlarıyla Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek kurumun desteğinin uzun vadeli ve kapsamlı olacağı mesajını verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendiği bu mali destek, takımın play-off finaline odaklanmasını kolaylaştırırken, şehir düzeyinde birlik ve moral vurgusunu da öne çıkarıyor.

ELAZIĞ TSO BAŞKANI İDRİS ALAN

ELAZIĞ TSO BAŞKANI İDRİS ALAN

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.