İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Üzücü Olay Açıklaması
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Selçuklu ilçesinde bıçakla yaralanan polis memuruyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Olayın Detayları
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayın nasıl geliştiğini anlattı. 112 Acil sağlık ekiplerinin, sinir krizi geçiren bir hastanın yardım talebi üzerine bölgeye intikal eden polis ekiplerinin durumu kontrol altına almaya çalıştığı sırada, Mustafa Topuz adındaki polis memurunun çatışma anında 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandığını ifade etti.
Şahsın Durumu ve Destek Mesajı
Bakan Yerlikaya, yaralı noktasında suç aletiyle birlikte yakalanan şahsın hastanede gözaltında tutulduğunu kaydetti. Ayrıca, emniyet güçlerinin her zaman vatandaşların güvenliği için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti.
"Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine aziz milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum." dedi.