DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.844.474,51 0,25%

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Yeni Başkanı Osman Koca

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu Kayseri'de yapıldı; tek aday Osman Koca başkan seçildi, yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Yayın Tarihi: 13.12.2025 17:28
Güncelleme Tarihi: 13.12.2025 17:28

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Yeni Başkanı Osman Koca

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Yeni Başkanı Osman Koca

Genel Kurul Kayseri'de gerçekleştirildi

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Kurulu, Kayseri'de toplandı. Tek aday olarak kurula giren Osman Koca, yapılan oylama sonucu İGF başkanı seçildi. Seçim süreci, federasyonun gündemindeki önceliklere odaklanarak tamamlandı.

Yönetim kurulu ve öncelikler

Başkanlığa getirilen Osman Koca, yönetim kuruluna Cengiz Selci, Metin Kösedağ, Emin Turpçu, Muhittin Karahan, Lokman Koyuncuoğlu, Yaşar Karatay, Hüseyin Oğuz ve Bilal Bölükbaş'ı dahil etti. Yeni yönetim, federasyon üyesi gazetecilerin mesleki sorunlarını çözme ve çalışma koşullarını iyileştirme konularına öncelik vereceğini açıkladı.

Osman Koca, görevi devreden başkan Osman Hakan Kiracı'ya hizmetleri için teşekkür plaketi sundu. Koca, gazeteciler için ellerini taşın altına sokacaklarını ve sorunların çözümüne yönelik çaba göstereceklerini belirtti.

Genel kurulun tamamlanmasıyla İGF'de başlayan yeni dönem, federasyonun iç bölgesel ağırlıklı çalışmalarını sürdürürken üye gazetecilerin ihtiyaçlarına yönelik somut adımlar atılmasını hedefliyor.

İÇ ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU (İGF) GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. YENİ BAŞKAN OSMAN KOCA...

İÇ ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU (İGF) GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. YENİ BAŞKAN OSMAN KOCA OLDU.

İÇ ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU (İGF) GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. YENİ BAŞKAN OSMAN KOCA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.