DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.855.536,61 -0,04%

İbrahim Bölükbaşı, Paralimpik Şampiyonluğunun Ardından Yeni Restoran Açtı

Paralimpik oyunları şampiyonu İbrahim Bölükbaşı, Ankara'da yeni bir cağ kebabı restoranı açtı ve açılışında spor camiasından önemli isimler yer aldı.

Yayın Tarihi: 09.07.2025 17:17
Güncelleme Tarihi: 09.07.2025 17:21

İbrahim Bölükbaşı, Paralimpik Şampiyonluğunun Ardından Yeni Restoran Açtı

İbrahim Bölükbaşı'nın Yeni Ticari Atılımı

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan milli judocu İbrahim Bölükbaşı, spor kariyerinin ardından yeni bir ticari girişimle karşımıza çıkıyor. Bölükbaşı, Ankara'da cağ kebabı üzerine bir restoran açarak gastronomi dünyasına adım atmayı hedefliyor.

Açılış Törenine Yoğun İlgi

Restoranın açılışına, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin ve milli güreşçi Rıza Kayaalp gibi spor camiasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta spor dünyasından birçok isim bir araya gelerek İbrahim Bölükbaşı'nın bu önemli anına destek verdiler.

İbrahim Bölükbaşı, açılışta Taha Akgül ile birlikte kurdeleyi keserek restoranın kapılarını açtı. Açıklamalarında, aktif spor hayatının yanı sıra ticari hayata da atılmak istediğini ifade eden Bölükbaşı, ikili açılışta kestikleri cağ kebabını davetlilere ikram etti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan milli judocu İbrahim Bölükbaşı'nın...

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan milli judocu İbrahim Bölükbaşı'nın (sağda) yeni açtığı cağ kebabı restoranının açılışına spor camiasından önemli isimler katıldı. Açılışta Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül (solda) de yer aldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı