İBB Kültür A.Ş. genel müdür yardımcısı Karaal’ın kaçırıldığı aracın görüntüleri ortaya çıktı
Olayın özeti
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, 17 Haziran akşamı Maltepe’de evinin önünden kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Olay sonrası ekipler tarafından Karaal’ın bulunması ve şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.
Görüntülerin içeriği
Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Karaal’ın darbedilerek araca bindirildiği ve kaçırıldığı iddia edilen aracın sokağı hızla dönerek uzaklaştığı anlar yer alıyor. Görüntüler, olay anına dair hareketlerin ve aracın manevrasının kaydını içeriyor.
Soruşturmanın durumu
Olayla ilgili yetkililer tarafından yürütülen çalışmalar sürüyor; Karaal’ın bulunması ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik arama ve incelemeler devam etmekte.
Görüntülerin değerlendirilmesi ve soruşturmanın ilerleyişi ile ilgili resmi açıklamalar, yetkili mercilerce yapılacaktır.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ERHAN KARAAL'IN KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE KAÇIRILMASINA İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI. GÖRÜNTÜLERDE KARAAL'IN KAÇIRILDIĞI İDDİA EDİLEN ARACIN SOKAKTAN HIZLA DÖNÜŞ ANLARI YER ALDI.