Huzurevi sakinleri Balat'ta yaza birlikte veda etti

Nilüfer Belediyesi, Balat Atatürk Ormanı'nda düzenlenen piknikte huzurevi sakinlerini bir araya getirdi; müzik, dans ve spor etkinlikleri yapıldı.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 15:09
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 15:09

Huzurevi sakinleri Balat'ta yaza birlikte veda etti

Bir araya geliş ve amaç:

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki huzurevlerinde kalan sakinler, Balat Atatürk Ormanında düzenlenen Yaza Veda Pikniğinde bir araya geldi. Etkinlik, huzurevi sakinlerine açık havada sosyalleşme ve hareket imkânı sunmak amacıyla günübirlik olarak organize edildi.

Program kapsamında, İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinleri birlikte vakit geçirerek gün boyu keyifli anlar yaşadı.

Program içeriği ve sahne performansları:

Etkinlikte sahne alan Nilüfer Roman Orkestrasının şarkıları eşliğinde huzurevi sakinleri hem şarkılara katıldı hem de dans etti. Müzik, programın en çok ilgi çeken bölümlerinden biri oldu ve katılımcılar arasında neşeli görüntüler oluştu.

Piknikte ayrıca, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli oyunlar ve spor etkinlikleri de yapıldı; sakinler bu etkinliklere de katılarak fiziksel aktiviteye dahil oldu.

Belediye temsilcileri ve kapanış:

Nilüfer Belediye Başkan Vekili Furkan Yavuz da etkinliğe katılarak huzurevi sakinleriyle sohbet etti ve organizasyonun anlamına vurgu yaptı. Katılımcılar, açık havada yapılan program sayesinde hem sosyal hem de hareket odaklı bir gün geçirdiklerini belirtti.

Gün, sakinlerin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik, samimi ve hareketli bir etkinlik olarak sona erdi; belediye yetkilileri benzer sosyal programların süreceğini ifade etti.

NİLÜFER BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ HUZUREVLERİNDE KALAN SAKİNLER, BALAT ATATÜRK ORMANI’NDA DÜZENLENEN...

NİLÜFER BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ HUZUREVLERİNDE KALAN SAKİNLER, BALAT ATATÜRK ORMANI’NDA DÜZENLENEN PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ. NİLÜFER ROMAN ORKESTRASI EŞLİĞİNDE ŞARKI SÖYLEYİP DANS EDEN HUZUREVİ SAKİNLERİ, SPOR ETKİNLİKLERİNE DE KATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.