Bist 100
10.214,1 0%
DOLAR
32,22 -0,07%
EURO
34,65 -0,1%
ALTIN
2.381,22 0%

Hollywood yıldızları haftada bir bu maskeyi uyguluyor! Estetik salonlarını boş bıraktıracak bu maske sizin de rutininiz olacak

Cilt bakımı konusunda en son trend, Hollywood yıldızlarının da kullandığı bu maske, cildi nemlendiriyor, sıkılaştırıyor ve lekeleri gideriyor. Estetik ameliyata gerek kalmadan, Hollywood yıldızları gibi genç ve güzel bir cilde sahip olmak isteyen kadınlar, bu maskeyi denemeliler. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 22.02.2024 12:36
Güncelleme Tarihi: 22.02.2024 12:36

Hollywood yıldızları haftada bir bu maskeyi uyguluyor! Estetik salonlarını boş bıraktıracak bu maske sizin de rutininiz olacak

Cilt bakımı konusunda her zaman en iyisini arayan kadınlar, artık estetik ameliyata gerek kalmadan Hollywood yıldızları gibi pürüzsüz ve genç bir cilde sahip olabilecek. Hollywood V Maskesi adlı mucizevi ürün, cildi nemlendiriyor, sıkılaştırıyor ve lekeleri gideriyor. Peki Hollywood V maskesi nasıl kullanılır ve nerden temin edilir? Haberimizde...

HOLLYWOOD V MASKESİ NASIL KULLANILIYOR?

Hollywood V Maskesi, içerisinde C vitamini, folik asit, arbutin, kök hücreler, kolojen ve cilt açıcılar bulunan bir maske olarak tanımlanıyor. Bu maske, haftada bir veya iki kez yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor ve 15-20 dakika bekletildikten sonra ılık su ile durulanıyor. 

V MASKE

Maske, cilt tipine göre farklı renklerde olabiliyor. Örneğin, yeşil renkli olan maske, yağlı ve akneye meyilli ciltler için uygun.

HOLLYWOOD V MASKESİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Hollywood V Maskesi, cildin vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayarak, daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, cildi ölü hücrelerden arındırarak, gözenekleri sıkılaştırıyor ve siyah nokta ve akneleri yok ediyor. 

V MASKE ÖZELLİKLERİ

Maske, aynı zamanda cildin yenilenmesini sağlayarak, yaşlanma karşıtı bir etki gösteriyor. İnce kırışıklıkları ve çizgileri hafifletiyor, cilt tonunu eşitliyor ve lekeleri gideriyor. Maske, cildi nemlendirerek, kuruluk ve pullanmayı önleyerek, cilde ipeksi bir dokunuş katıyor.

HOLLYWOOD V MASKESİNİ KİMLER KULLANIYOR?

Hollywood V Maskesi, adından da anlaşılacağı gibi, Hollywood yıldızları tarafından tercih edilen bir cilt bakım ürünü. Bu ürünü kullandığı bilinen ünlüler arasında Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Scarlett Johansson ve Beyoncé gibi isimler var. 

NİCOLE KİDMAN

Bu yıldızlar, ciltlerini estetik ameliyata gerek kalmadan bu maske ile koruduklarını ve gençleştirdiklerini söylüyorlar

HOLLYWOOD MASKESİ NERDEN ALINABİLİR?

Hollywood V Maskesi, internet üzerinden satış yapan birçok sitede bulunabiliyor. Ancak, uzmanlar, bu ürünü almadan önce bir cilt doktoruna danışılmasını ve güvenilir sitelerden sipariş verilmesini öneriyorlar. Çünkü, bazı maskelerin içerisinde cilde zarar verebilecek maddeler olabileceğini ve sahte ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyorlar.