Fenerbahçe hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde başladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 20 Eylül Pazar günü sahasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenmanlar, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Antrenmanın akışı:
Seans salonda yapılan core çalışmalarıyla başladı. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle devam eden idman, pas organizasyonlarına odaklanan bölümle sürdü. Çalışmanın son kısmında dar alanda oynanan çift kale maçlarla takımın hız ve bölgesel savunma düzeni test edildi; antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Rejenerasyon ve kadro yönetimi:
Dün akşam oynanan Gaziantep FK maçına ilk 11'de başlayan ve 60 dakika üzeri süre alan oyuncular günü rejenerasyon çalışmalarıyla noktaladı. Teknik ekip, maç yorgunluğunu azaltmak ve oyuncu verimliliğini korumak amacıyla bu tür uygulamalara önem veriyor.
Hazırlık programı, takımın maç temposuna göre şekillendirilirken bireysel çalışmalarla eksik noktaların kapatılmasına yönelik adımlar da atıldı. Teknik heyet, Eyüpspor karşılaşmasına yönelik taktik ve fiziksel hazırlıkları sürdürmeye devam edecek.
FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG'DE 20 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAHASINDA EYÜPSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI.