Hazırlık maçı: Eyüpspor 1-1 Bandırmaspor

Bolu'da oynanan hazırlık maçında Eyüpspor ile Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı; golleri Kerem Dönertaş (7') ve Hamza Akman (57') kaydetti.

Yayın Tarihi: 18.07.2026 21:41
Güncelleme Tarihi: 18.07.2026 22:06

Hazırlık maçı: Eyüpspor 1-1 Bandırmaspor

Hazırlık maçı: Eyüpspor 1-1 Bandırmaspor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Eyüpspor ile Trendyol 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor, Abant yolu üzerindeki otelin sahasında yapılan hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Maçın gelişmeleri

Maça hızlı başlayan Bandırmaspor, 7. dakikada Kerem Dönertaş ile golü bularak 1-0 öne geçti. İlk yarı Bandırmaspor üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda oyunda denge kurmak isteyen Eyüpspor, 57. dakikada Hamza Akman ile skoru eşitledi. Kalan bölümde iki takımın karşılıklı atakları sonuç vermeyince mücadele 1-1 sona erdi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI BOLU’DA SÜRDÜREN TRENDYOL SÜPER LİG EKİBİ EYÜPSPOR İLE TRENDYOL 1. LİG...

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI BOLU’DA SÜRDÜREN TRENDYOL SÜPER LİG EKİBİ EYÜPSPOR İLE TRENDYOL 1. LİG TEMSİLCİSİ BANDIRMASPOR, OYNANAN HAZIRLIK MAÇINDA 1-1 BERABERE KALDI.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI BOLU’DA SÜRDÜREN TRENDYOL SÜPER LİG EKİBİ EYÜPSPOR İLE TRENDYOL 1. LİG...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.