Hayrabolu’nun 43 yıllık lezzeti: Tescilli Çerkezmüsellim pabuç köftesi Avrupa sofralarına ulaştı

Tekirdağ Hayrabolu’da 43 yıldır aynı tarifle hazırlanan tescilli Çerkezmüsellim pabuç köftesi, Trakya dana eti ve özel baharatıyla Almanya, Bulgaristan ve Yunanistan’a kadar ulaştı.

Hayrabolu’nun 43 yıllık lezzeti: Tescilli Çerkezmüsellim pabuç köftesi Avrupa sofralarına ulaştıGelenekten markaya, yerelden Avrupa’yaTekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde hazırlanan Çerkezmüsellim pabuç köftesi, 43 yıldır aynı tarifle üretiliyor ve hem yurt içi hem de yurt dışından gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.Lezzetin temelinde, Trakya’da yetişen…
Sonraki Haber