Kocaeli'de heyecanlı mücadele:
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Kocaeli'de konuk ettiği Fransa'ya 1-0 mağlup oldu. Maçı tribünden takip eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve ailesi, karşılaşmayı canlı izleyerek milli takıma destek verdi.
Hatipoğlu'nun paylaşımı ve mesajı:
Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda milli takımın mücadelesini övdü ve tribünlerin coşkusuna dikkat çekti. Paylaşımında 'Mücadelesi ve sahadaki teri için Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Dün gece tribünlerde muazzam bir atmosfer, tek bir yürek vardı. Yolumuz uzun, inancımız tam' ifadelerine yer verdi.
Tribün atmosferi ve destek:
Karşılaşmada saha içi performansın yanı sıra tribünlerde oluşturulan ortam da öne çıktı. Hatipoğlu'nun açıklaması, milletvekili ve ailesinin yerinde destek vermesinin milli takıma moral sağladığını vurguladı ve ilerleyen maçlar için inanç mesajını yeniden ortaya koydu.
AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ NEBİ HATİPOĞLU VE AİLESİ, TÜRKİYE - FRANSA FUTBOL MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP EDEREK MİLLİ TAKIMA DESTEK VERDİ.