Hatayspor, Depremlerinin İkinci Yıldönümünde Duygusal Bir Paylaşımda Bulundu
Hatayspor Kulübü, 6 Şubat 2023'teki depremlerin yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir video ve fotoğraf paylaşımı gerçekleştirdi. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, depremden etkilenen ve büyük yıkıma uğrayan Hatay’ın görüntülerine yer verildi.
Paylaşımda, Hatayspor forması giyen çocukların ve bir taraftarın görüntüleri yer alırken, depremde hayatını kaybeden futbolcu Christian Atsu’ya da özel bir vurgu yapıldı. Mesajda, “Bugün tarih yeniden 6 Şubat. O kara gecede her şey değişti. Anılar, hatıralar teker teker silindi. Biz ağladık, gökyüzü ağladı. Geride soğuk sızı kaldı yüreğimizde. Biliyoruz sen hala buradasın. Attığın gollerde her çocuğun gülüşünde, kazanılan tüm zaferlerde. Bugün biz Hatay'ız. Sizleri unutmadık, unutmayacağız. Hikaye bitmedi. Çünkü Hatay bir şehirden ötesi,” denildi.
“Unutmayacağız” başlıklı paylaşımda ise depremde hayatını kaybeden Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu, sportif direktör Taner Savut, altyapı kaleci antrenörü Hüseyin Danahaliloğlu, 14-15 yaş altı futbolcuları Fatin Can ve Hamza Sürer, malzeme sorumlusu Onur Akdeniz ve mutfak çalışanı Suzan Berber'in fotoğrafları paylaşıldı.