Hatay Defne'de inşaat temeline düşen kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Defne Çekmece Mahallesi'nde bir inşaatın temeline düşen şahıs, itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve hastanede tedaviye alındı.

Yayın Tarihi: 28.11.2025 23:08
Güncelleme Tarihi: 28.11.2025 23:08

Hatay Defne'de inşaat temeline düşen kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Hatay Defne'de inşaat temeline düşen kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

Olayın ayrıntıları ve müdahale

Edinilen bilgiye göre, Defne ilçesi Çekmece Mahallesindeki bir şantiye alanına giren şahıs, inşaatın temeline düşerek yaralandı.

Vücudunda ezikler ve kırıklar oluşan şahıs, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı şahıs hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili verilen bilgiler bu kadardır.

HATAY’DA ŞANTİYE ALANINDA TEMELE DÜŞEREK YARALANAN ŞAHIS, İTFAİYE EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA...

HATAY’DA ŞANTİYE ALANINDA TEMELE DÜŞEREK YARALANAN ŞAHIS, İTFAİYE EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA KURTARILDI.

HATAY’DA ŞANTİYE ALANINDA TEMELE DÜŞEREK YARALANAN ŞAHIS, İTFAİYE EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.