DOLAR
42,84 -0,06%
EURO
50,6 0,16%
ALTIN
6.172,54 0,14%
BITCOIN
3.739.435,93 0,73%

Hatay Defne'de 150 bin lirası gasbedilen kişiyi satırla öldüren şüpheli yakalandı

Hatay'ın Defne ilçesinde, portakal bahçesinde 150 bin lirası gasbedilen A.M.C., satırla öldürüldü; zanlı T.E.R, ormanlık alanda 'Pamuk' adlı iz takip köpeğiyle yakalandı.

Yayın Tarihi: 24.09.2025 12:16
Güncelleme Tarihi: 24.09.2025 12:16

Hatay Defne'de 150 bin lirası gasbedilen kişiyi satırla öldüren şüpheli yakalandı

Hatay Defne'de 150 bin lirası gasbedilen kişiyi satırla öldüren şüpheli yakalandı

Olayın ayrıntıları

Hatay'ın Defne ilçesi Hüseyinli Mahallesindeki bir portakal bahçesinde gerçekleşen olayda, şüpheli T.E.R ile 45 yaşındaki A.M.C arasında çatışma yaşandı. Olayda A.M.C'ye satırla saldırı gerçekleştirildi ve üzerindeki 150 bin lira gasbedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri A.M.C'nin yaşamını yitirdiğini belirledi ve cenaze morga kaldırıldı.

Soruşturma ve yakalama

Olay sonrası jandarma ekipleri, bölge yakınlarındaki ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Aramalarda iz takip köpeği "Pamuk"'ın da desteğiyle şüpheli tespit edildi ve yakalandı. Gözaltına alınan T.E.R'nin adli ve idari işlemleri sürüyor.

Gelişmeler doğrultusunda soruşturma devam ediyor; yetkililer kamuoyuna yapılacak yeni açıklamaları takip ediyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı