Hatay'da Tır ve Otomobil Çarpışması: 2 Ölü, 1 Yaralı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 19.02.2025 16:00
Güncelleme Tarihi: 19.02.2025 16:17

Hatay'da Tır ve Otomobil Çarpışması: 2 Ölü, 1 Yaralı

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Kaza Duygusal Bir Yüzleşme Yarattı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen feci kaza, bölge halkını derinden etkiledi. Orhan U. yönetimindeki 27 D 4350 plakalı otomobil, Dörtyol kavşağında henüz kimliği belirlenemeyen bir tır ile çarpıştı. Dörtyol kavşağındaki bu kaza, sürücüsü öğrenilemeyen 80 GY 933 plakalı tırın otomobile çarpmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Orhan U. ile araçta bulunan Esma U. ve Çınar A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen, yaralılardan Orhan U. ve Esma U. hayatını kaybetti. Bu süreçte, tır sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hızla Alınan Cevaplar ve Kazanın Sebebi

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, kaza anının aydınlatılması amacıyla incelemelerin devam ettiğini vurguladı. Bu tür kazaların önlenmesi için güvenli sürüş ve trafik kurallarına uyulması gerektiği her zamankinden daha fazla önem taşıyor.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, tırla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, tırla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, tırla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, tırla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.