Hatay'da park halindeki tırda dorsesindeki sıcak demir alev aldı, yangın söndürüldü

Hatay Erzin'de park halindeki sıcak demir yüklü tırın dorsesinde yangın çıktı; vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yayın Tarihi: 09.06.2026 08:58
Güncelleme Tarihi: 09.06.2026 09:02

Hatay'da park halindeki tırda dorsesindeki sıcak demir alev aldı, yangın söndürüldü

Hatay'da park halindeki tırda dorsesindeki sıcak demir alev aldı

Hatay'ın Erzin ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde park halindeki bir tırın dorsesinde bulunan sıcak demir alev aldı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler durumu yetkililere bildirdi.

İhbar ve müdahale

Vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirim yapıldı. Bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu alevler kontrol altına alınarak yangın söndürüldü.

HATAY’DA PARK HALİNDEKİ TIR DORSESİ ALEVLERE TESLİM OLARAK YANDI.YANGIN; ERZİN İLÇESİ YEŞİLTEPE...

HATAY’DA PARK HALİNDEKİ TIR DORSESİ ALEVLERE TESLİM OLARAK YANDI.YANGIN; ERZİN İLÇESİ YEŞİLTEPE MAHALLESİ’NDE YAŞANDI

HATAY’DA PARK HALİNDEKİ TIR DORSESİ ALEVLERE TESLİM OLARAK YANDI.YANGIN; ERZİN İLÇESİ YEŞİLTEPE...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.