Hatay'da asrın felaketinde eşi ve bir kızını kaybeden aileden baba ve kızı evde ölü bulundu

Hatay'da kilitli evde bulunan Mustafa Kural (54) ile kızı Havva Büşra Kural (18) ölü bulundu; otopsi ve incelemeler sürüyor, geride bir kız kaldı.

Yayın Tarihi: 03.11.2026 13:54
Güncelleme Tarihi: 03.11.2026 13:55

Hatay'da asrın felaketinde eşi ve bir kızını kaybeden aileden baba ve kızı evde ölü bulundu

olayın gelişimi:

Antakya ilçesi Sofular Mahallesi'nde, 5 gündür kendilerinden haber alınamayan bir aile üyesi için yapılan çalışmada itfaiye ekiplerinin kilitli kapıyı açmasıyla evin içine girildi. Yapılan aramada Mustafa Kural (54) ile kızı Havva Büşra Kural (18) cansız şekilde bulundu.

Olay yerinde zehirlenme ihtimaline karşı evden numuneler alındı. Baba ve kızının kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi ve adli incelemelerin sürdüğü bildirildi.

ailenin önceki kaybı:

Ailenin, 6 Şubat depremlerinde büyük bir acı yaşadığı ve anne Bedriye Kural ile kızları Tuğba Kural'ın enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğinin ortaya çıktığı öğrenildi. Depremin ardından birlikte yaşamını sürdüren ailenin, son bulunan baba ve kızının da ölümüyle geride yalnızca bir kız çocuğu kaldı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın ve gerekli tıbbi incelemelerin devam ettiğini belirtti; kesin ölüm nedenleri otopsi sonuçlarıyla netleşecek.

OLAY YERİ (ARŞİV)

OLAY YERİ (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!