Hatay'da 6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kedinin mücadelesi güvenlik kamerasında

İskenderun Ayakkabıcılar Çarşısı'nda 6 sokak köpeğinin saldırdığı kedi, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde tek başına mücadele etti; bölge sakinleri toplanma talep ediyor.

Yayın Tarihi: 18.06.2026 09:18
Güncelleme Tarihi: 18.06.2026 09:22

Hatay'da 6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kedinin mücadelesi güvenlik kamerasında

Hatay'da 6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kedinin mücadelesi güvenlik kamerasında

Olayın ayrıntıları

Hatay'ın İskenderun ilçesi Ayakkabıcılar Çarşısı'nda gece saatlerinde meydana gelen olayda 6 sokak köpeğinin bir kediye saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde köpeklerin defalarca kediye saldırdığı ve kedinin tek başına mücadele ettiği kaydedildi. Saldırı sonrası kedinin yaralandığı görüldü.

Bölge halkının tepkisi

Bölgede yaşayan vatandaşlar, sokak köpeklerinin sayısının fazla olduğunu belirterek köpeklerin toplanmasını istiyor.

Burak Parlak: "Daha önce birkaç defa daha kameraya yansımayan görüntülere şahit oldum. Motosiklet üzerindeyken köpekler saldırabiliyor. Çarşı içerisinde bu tür köpeklerin olmaması lazım. Yavru kedi değil de bir çocuk olabilirdi. 3-5 yaşındaki çocuğa da köpek saldırabilirdi. Bana göre toplanmaları gerekiyor"

Vatandaşların ifadeleri, bölgede benzer olayların daha önce de yaşandığına işaret ediyor ve güvenlik ile kamusal düzen açısından yetkili kurumlardan çözüm beklendiğini gösteriyor.

6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kedinin verdiği mücadele kamerada

6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kedinin verdiği mücadele kamerada

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.