DOLAR
42,72 -0,07%
EURO
50,08 0,25%
ALTIN
5.933,73 -0,26%
BITCOIN
3.707.961,53 0,98%

Hatay Belen'de Seyir Halindeki Tırda Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

Hatay'ın Belen ilçesinde seyir halindeki tırda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı; tırda hasar oluştu.

Yayın Tarihi: 17.12.2025 12:26
Güncelleme Tarihi: 17.12.2025 12:26

Hatay Belen'de Seyir Halindeki Tırda Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

Hatay Belen'de Seyir Halindeki Tırda Yangın

Olayın Genel Görünümü

Hatay'da seyir halinde olan bir tırda yangın çıktı. Yangın, Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi mevkiinde görüldü ve alevler tırdan yükseldi.

Müdahale ve Sonuç

Alevlerin fark edilmesinin ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yangın büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda tır zarar gördü.

Yetkililer tarafından bildirilen bilgiler kapsamında yangının söndürülmesiyle daha büyük bir hasarın önüne geçildiği belirtildi.

HATAY’DA SEYİR HALİNDEKİ TIRDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BÜYÜMEDEN...

HATAY’DA SEYİR HALİNDEKİ TIRDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.