DOLAR
42,59 0%
EURO
49,52 -0,01%
ALTIN
5.768 -0,07%
BITCOIN
3.923.937,65 0,97%

Hatay Altınözü'de İki Aile Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Hatay Altınözü Tepehan'da iki aile kavgasında 43 yaşındaki İ.K. bıçaklanarak yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı; jandarma müdahale etti.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 00:43
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 00:43

Hatay Altınözü'de İki Aile Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Hatay Altınözü'de İki Aile Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Olayın ayrıntıları

Olay, Altınözü ilçesi Tepehan Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Mahallede yaşayan iki aile arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 43 yaşındaki İ.K. bıçakla yaralandı ve Altınözü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen İ.K. hayatını kaybetti.

Kavgada yaralananlar arasında T.A., R.K., Y.K., Y.K., Y.A. ve A.K. bulunuyor; bu kişiler hastanede tedavi altına alındı. Olay yerine müdahale eden bir personelin ise yüzüne isabet eden taş nedeniyle çene bölgesinden hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Görüntüler ve güvenlik önlemleri

Olay anına ilişkin cep telefonu kayıtları, sokağın taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya döndüğünü gösteriyor. Görüntülerde jandarma ekiplerinin grupları ayırmak için havaya ateş ettiği anlar da yer aldı. Jandarma ekiplerinin mahallede geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

HATAY’DA 2 AİLE ARASINDA ÇIKAN KAVGADA SOKAĞIN SAVAŞ ALANINA DÖNDÜĞÜ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA...

HATAY’DA 2 AİLE ARASINDA ÇIKAN KAVGADA SOKAĞIN SAVAŞ ALANINA DÖNDÜĞÜ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIRKEN, BIÇAKLANAN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ DE YARALANDI.

HATAY’DA 2 AİLE ARASINDA ÇIKAN KAVGADA SOKAĞIN SAVAŞ ALANINA DÖNDÜĞÜ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.