DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,23 -0,04%
ALTIN
5.885,08 0,38%
BITCOIN
3.686.922,18 -0,55%

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, terör örgütü PKK'nın silah bırakması için birlik çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 27.02.2025 21:59
Güncelleme Tarihi: 27.02.2025 22:10

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan Önemli Açıklamalar

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, terör örgütü PKK'nın silah bırakması yönünde yapılan çağrılara dikkat çekti. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması' programında konuşan Arslan, 'Kürtlerle, Türklerle, Alevi'siyle, Sünni'siyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Boşnak'ıyla, Gürcü'süyle, bu ülkenin vatandaşı olan herkesle birlikte bu ülkeyi geleceğe taşımak istiyoruz.' ifadesini kullandı.

Arslan, gençlerin sendikalarındaki yüksek temsil oranının umut verici olduğunu vurgulayarak, 'Gençlerle bu mücadeleyi ileriye taşıyacağız' dedi.

Arslan'dan Terörle Mücadele Vurgusu

Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısının, örgütün gücünün azaldığını gösterdiğini belirten Arslan, 'Türkiye içerisinde eylem yapamayacak noktaya geldiler' şeklinde konuştu. Öcalan'ın mektubunun uluslararası düzeyde yayımlandığını da hatırlatan Arslan, 'Bu terör örgütünün sonu olur diye umuyoruz.' ifadesini kullandı.

Son olarak, terörle mücadelede hayatını kaybetmiş vatandaşlara rahmet dilediklerini ifade eden Arslan, 'Artık bölgeden insan kaynağı oluşturacak bir noktaya gelemediler. Terör örgütü, denizin bittiğini gördü.' dedi ve 'Gelecekte terörden arındırılmış bir Türkiye için tüm vatandaşlarımızla birlikte mücadele vermek istiyoruz.' diyerek sözlerini tamamladı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan (sol2), Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde...

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan (sol2), Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşması" programına katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan (sol2), Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde...

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan (sol2), Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşması" programına katıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı