Güzergah takibi ile yakalandı: Bandırma yolunda silah ve mühimmat ele geçirildi

Biga'daki 15 Eylül 2026 silahlı olayın şüphelisi Bandırma ekiplerinin yol kontrolünde yakalandı; ruhsatsız tüfek ve mühimmat ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 07:35
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 07:35

Güzergah takibi ile yakalandı: Bandırma yolunda silah ve mühimmat ele geçirildi

Biga olayı sonrası Bandırma'da yakalama

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 15 Eylül 2026 tarihinde meydana gelen silahlı olayın şüphelisi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü yol kontrolleri sonucu Bandırma sınırlarında yakalandı. Olay sonrası iz bilgisi ve şüphelinin Bandırma istikametine hareket ettiği yönündeki bilgiler üzerine ekipler güzergah üzerinde çalışma başlattı ve şüphelinin bulunduğu araç tespit edilerek durduruldu.

gözaltı ve arama:

Durum değerlendirmesinin ardından araçta ve şüpheli şahıs üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 2 adet şarjör, 30 adet dolu ve 2 adet boş av tüfeği kartuşu ile 2 adet 7.65 milimetre çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmat, olayın güvenlik ve adli takibi açısından muhafaza altına alındı.

teslim ve adli süreç:

Yakalanan şüpheli ile birlikte ele geçirilen suç unsurları, işlemlerin sürdürülmesi amacıyla Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme ve adli işlemler devam ediyor; emniyet kaynakları, delil zincirinin korunarak soruşturmanın yürütüleceğini bildirdi.

BİGA’DAKİ SİLAHLI OLAYIN ŞÜPHELİSİ BANDIRMA YOLUNDA YAKALANDI

BİGA’DAKİ SİLAHLI OLAYIN ŞÜPHELİSİ BANDIRMA YOLUNDA YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.