Güney İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulmuttalip Aras oldu

Erzurum Hınıs'ta yapılan genel kurulda Abdulmuttalip Aras 124 oyla Güney İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı seçildi. 435 delege oy kullandı.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 15:02
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 15:23

Güney İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulmuttalip Aras oldu

Güney İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulmuttalip Aras oldu

Hınıs merkezli genel kurulda dört aday yarıştı

Erzurum’un Hınıs ilçesinde düzenlenen Güney ilçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Seçime Hınıs, Tekman, Karayazı ve Karaçoban ilçelerinin delegeleri katıldı.

Genel kurulda Abdulmuttalip Aras, Sabrullah Bayır, Faruk Atalay ve Barancan Şaka başkanlık için yarıştı.

Toplam 435 delegenin oy kullandığı seçimde oy dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Abdulmuttalip Aras 124 oy, Sabrullah Bayır 119 oy, Barancan Şaka 102 oy ve Faruk Atalay 81 oy.

Bu sonuçla Abdulmuttalip Aras, Güney ilçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi.

ERZURUM’UN HINIS İLÇESİNDE GÜNEY İLÇELERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞI SEÇİMİ...

ERZURUM’UN HINIS İLÇESİNDE GÜNEY İLÇELERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILDI.

ERZURUM’UN HINIS İLÇESİNDE GÜNEY İLÇELERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞI SEÇİMİ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!