Gündem Özeti: 19 Ağustos 2024

Bugün önemli siyasi ve ekonomik gelişmeler yaşanacak, toplantılar ve ödül törenleri düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 19.08.2024 11:30
Güncelleme Tarihi: 19.08.2024 11:30

Gündem Özeti: 19 Ağustos 2024

Gündem: 19 Ağustos 2024

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

Siyasi Gelişmeler

  • Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'nda parti yönetiminin toplantısına başkanlık edecek. (Ankara/14.00)
  • Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, AK Parti Genel Merkezi’nde Dünya İnsani Yardım Günü Programı ve CerModern'deki Kristal Ayaklar Ödül Töreni'ne katılacak. (Ankara/14.00/19.30)
  • Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı, Bursa'da esnaf ve çiftçilerle buluşacak. (Bursa/15.15/15.45/18.00/18.30)

Ekonomik Gelişmeler

  • Türkiye İstatistik Kurumu, ikinci çeyreğe dair iş gücü istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı, iki devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. (Ankara)

Dünya Gündemi

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve Lübnan sınırındaki gerilim izleniyor. (Gazze/Kudüs/Beyrut)
  • Vladimir Putin, Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek. (Bakü)

Orman Yangınları

İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Muğla'daki orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Spor Gündemi

  • Trendyol Süper Lig'in 2. haftası Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa ve Eyüpspor-Sipay Bodrum FK maçlarıyla sona erecek. (Hatay/İstanbul/21.00)
  • Trendyol 1. Lig'in 2. haftası Amed Sportif Faaliyetler-Uğur Okulları İstanbulspor maçıyla tamamlanacak. (Diyarbakır/21.00)

Not: Anadolu Ajansı'nın yayınladığı haberlerin, fotoğrafların ve videoların izinsiz kullanımı hukuki bir sorumluluk doğurur.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı