Gümüşhane'de öldürülen Arzu Pekin, Torul'da son yolculuğuna uğurlandı

Torul'da eşi tarafından darbedilerek öldürülen 26 yaşındaki Arzu Pekin, Güvemli Köyü'nde ikindi namazı sonrası toprağa verildi; şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yayın Tarihi: 03.06.2026 17:31
Güncelleme Tarihi: 03.06.2026 17:47

Gümüşhane'de öldürülen Arzu Pekin, Torul'da son yolculuğuna uğurlandı

Gümüşhane'de öldürülen Arzu Pekin, Torul'da son yolculuğuna uğurlandı

Olayın ayrıntıları ve cenaze töreni

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde eşi tarafından darbedilerek öldürülen 26 yaşındaki Arzu Pekin, memleketi Güvemli Köyü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Olay, dün saat 14.15 sıralarında Torul Merkez Mahallesi Değirmen Yanı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Halis Pekin (27) ile eşi Arzu Pekin (26) arasında evlerinin önündeki odunluk alanda başlayan tartışma büyüdü ve şüphelinin eşini odunla darbederek öldürdüğü belirtildi.

Olayın ardından şüphelinin, kendisine ait kamyonetle bölgeden ayrıldığı; aracın daha sonra Gümüşhane-Trabzon kara yolu kenarında terk edilmiş halde bulunduğu bildirildi.

Bugün Torul'a bağlı Güvemli Köyü'nde düzenlenen cenaze törenine, yakınları ve köylüler katıldı. Cenazede, baba Kazım Zengin ve erkek kardeşi Emre Zengin'in büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Altı aylık bir erkek çocuk annesi olduğu öğrenilen Arzu Pekin'in cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedildi.

Olayla ilgili olarak, şüpheli Halis Pekin'in yakalanmasına yönelik polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

Not: Haber, olayın meydana geldiği esas bilgileri ve cenaze sürecini aktarmaktadır; soruşturma ve adli gelişmelerle ilgili resmi açıklamalar beklenmektedir.

GÜMÜŞHANE'NİN TORUL İLÇESİNDE EŞİ TARAFINDAN DARBEDİLEREK ÖLDÜRÜLEN 26 YAŞINDAKİ ARZU PEKİN...

GÜMÜŞHANE'NİN TORUL İLÇESİNDE EŞİ TARAFINDAN DARBEDİLEREK ÖLDÜRÜLEN 26 YAŞINDAKİ ARZU PEKİN KÖYÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

GÜMÜŞHANE'NİN TORUL İLÇESİNDE EŞİ TARAFINDAN DARBEDİLEREK ÖLDÜRÜLEN 26 YAŞINDAKİ ARZU PEKİN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!