Gümüşhane'de kaçak kazı girişimi: 2 kişi suçüstü yakalandı

Gümüşhane'de Torul ilçesi Atalar Köyü'nde kaçak kazı hazırlığı yapan G.K. ve E.P., KOM ve Torul İlçe Jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı; 2 alan tarama cihazı ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 07.04.2026 10:46
Güncelleme Tarihi: 07.04.2026 10:46

Gümüşhane'de kaçak kazı girişimi: 2 kişi suçüstü yakalandı

Gümüşhane'de kaçak kazı hazırlığındaki iki şüpheli suçüstü yakalandı

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ile Torul İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Torul ilçesi Atalar Köyü mevkiinde kaçak kazı yapılacağı yönündeki bilgi üzerine operasyon düzenledi.

Operasyon ve yakalama

Yürütülen çalışmada alanda tarama yaptıkları sırada G.K. ve E.P. isimli şahıslar suçüstü yakalandı. Operasyon bölgesinde yapılan aramada iki adet alan tarama cihazı ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Soruşturma

Olayla ilgili olarak, Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı.

GÜMÜŞHANE’DE KAÇAK KAZI HAZIRLIĞINDA OLAN 2 KİŞİ JANDARMA EKİPLERİNCE SUÇÜSTÜ...

GÜMÜŞHANE’DE KAÇAK KAZI HAZIRLIĞINDA OLAN 2 KİŞİ JANDARMA EKİPLERİNCE SUÇÜSTÜ YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.