Gümüşhane'de yollardaki buzlanma iki kazaya neden oldu
Gümüşhane'de yollardaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan iki aracın yokuş aşağı kayma anları kameralara yansıdı. Olaylarda yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.
İlk kaza — Karaer Mahallesi, Sebahattin Aytaç Caddesi
İlk kaza, sabah saatlerinde Karaer Mahallesi Sebahattin Aytaç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve sürücüsünün zorlukla durdurduğu hafif ticari araca, aynı yol üzerinde kontrolünü kaybeden başka bir otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yeniden kaymaya başlayan hafif ticari araç metrelerce sürüklendikten sonra yolun sonunda bulunan kaldırıma çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmadı, ancak araçta maddi hasar oluştu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İkinci kaza — Ziya Gökalp Caddesi, Sümbül Sokak
İkinci kaza aynı mahalledeki Ziya Gökalp Caddesi üzerinde yaşandı. Sümbül Sokak üzerindeki yokuştan inmeye çalışan bir otomobil sürücüsü aracının kontrolünü kaybedince araç kaymaya başladı.
Metrelerce kayan otomobil yolun sonunda bulunan korkuluklara çarparak durabildi. Bir yaya, kayan araçtan saniyelerle kurtuldu; korkuluklar sayesinde metrelerce yükseklikteki istinat duvarından aşağı düşme tehlikesi atlatıldı. Araçta yaralanan olmadı. O anlar başka bir aracın araç içi kamerası tarafından kaydedildi.
GÜMÜŞHANE’DE YOLDAKİ BUZLANMA NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKARAK YOKUŞ AŞAĞI KAYAN 2 ARACIN O ANLARI KAMERALARA YANSIDI.