Güler TEKNOFEST alanını yerinde inceledi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan programını tamamlayarak TEKNOFEST için Şanlıurfa'ya geçti. Bakan Güler'e; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel, Hava Kuvvetleri Orgeneral Rafet Dalkıran ve Bakan Yardımcısı Salih Ayhan eşlik etti.
stant ziyaretleri ve yerel buluşmalar:
Bakan Güler, TEKNOFEST alanını dolaşarak sergilenen projeler ve teknolojiler hakkında bilgi aldı ve stantları ziyaret etti. Heyet, katılımcılar ve Şanlıurfalı gençlerle de bir araya geldi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Şanlıurfalı gençlerimizle ve yöre halkıyla da bir araya gelen Bakan Yaşar Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi; Savunma Sanayisi Başkanı Haluk Görgün ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’dan da devam eden TEKNOFEST ve sergilenen teknolojilere ilişkin bilgi aldı."
komuta kademesinin katılımı:
Komuta kademesinin de bulunduğu heyetin ziyareti, etkinlikte askeri ve sivil aktörlerin bir arada bulunduğunu gösterdi ve incelemelerin savunma teknolojilerine odaklandığını ortaya koydu.
MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, AZERBAYCAN PROGRAMINI TAMAMLAYARAK TEKNOFEST İÇİN ŞANLIURFA’YA GEÇTİ.