Göztepe'de kendisini bankacı olarak tanıtıp 809 bin TL dolandıran şüpheli yakalandı

Kadıköy Göztepe'de kendisini banka görevlisi olarak tanıtıp N.Ö.'yü 809 bin TL dolandıran Furkan D. (22) yakalandı; soruşturma devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12.01.2026 14:34
Güncelleme Tarihi: 12.01.2026 14:52

Göztepe'de kendisini bankacı olarak tanıtıp 809 bin TL dolandıran şüpheli yakalandı

Göztepe'de kendisini bankacı olarak tanıtıp 809 bin TL dolandıran şüpheli yakalandı

Olayın Detayları

Olay, 7 Ocak günü Kadıköy Göztepe'de meydana geldi. İddiaya göre Furkan D. (22) isimli şüpheli, kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak N.Ö. (62) adlı şahsı aradı.

Şüphelinin, 'mevcut kredi sigortalarının iptal edilmemesi halinde ödeme çıkacağı' yönünde bilgilendirme yaptığı belirtilirken, mağdurun şüphelinin belirttiği hesaba toplam 809 bin TL göndermesi sağlandı.

Soruşturma ve Gelişmeler

Mağdurun dolandırıldığını fark etmesi üzerine polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan operasyon sonucunda Furkan D. yakalandı ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma ve adli süreç devam etmektedir.

KADIKÖY GÖZTEPE'DE KENDİSİNİ BANKACI OLARAK TANITIP BİR ŞAHSI 809 BİN TL DOLANDIRAN FURKAN D....

KADIKÖY GÖZTEPE'DE KENDİSİNİ BANKACI OLARAK TANITIP BİR ŞAHSI 809 BİN TL DOLANDIRAN FURKAN D. (22), YAKALANARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!