Göztepe mevkiinde sabah trafiği olumsuz etkilendi:
Kadıköy D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde saat 10.00 sıralarında yan yolda arızalanan İETT otobüsü ulaşımı olumsuz etkiledi. Otobüsün yolda kalmasıyla ilgili olarak edinilen bilgiye göre, araç yol üzerinde kaldığı için bölgedeki hatlar ve duraklar kısa sürede yoğunlaştı.
Trafik kuyrukları ve ana arterde aksama:
Yan yolun kapanmasının ardından araç kuyrukları metrelerce uzadı, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Oluşan yoğunluk yan yolun yanı sıra ana arterde de trafik akışını yavaşlattı ve sabah saatlerinde toplu taşıma kullananlar için ulaşım süresi uzadı.
Duraklardaki yoğunluk ve havadan görüntüler:
Duraklarda bekleyen yolcu sayısı kısa sürede artarken, bazı vatandaşlar uzun süre beklememek için bariyerleri aşarak başka otobüslere yöneldi. Bu anlar ve oluşan yoğunluk, bölgeden çekilen havadan görüntülere yansıdı.
Edinilen bilgilere göre arızanın nedeni henüz belirlenemedi; yaşanan aksama sabah trafiğini olumsuz etkiledi ve toplu ulaşım yolcuları zor anlar yaşadı.
KADIKÖY D-100 KARAYOLU GÖZTEPE MEVKİİNDE ARIZALANAN İETT OTOBÜSÜ ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ. YAN YOLDA ARIZA YAPAN OTOBÜS NEDENİYLE TRAFİK KİLOMETRELERCE UZARKEN, DURAKLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU. BAZI VATANDAŞLARIN BARİYERLERİ AŞARAK BAŞKA OTOBÜSLERE YÖNELMESİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.