Gölyazı'daki yangın ve ilk müdahale:
Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı mahallesinde akşam saatlerinde bir konutta yangın çıktı. Olay, yaklaşık saat 20.00 civarında başladı; alevlerin yükseldiğinin fark edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
itfaiye sevkiyatı ve müdahale ayrıntıları:
İhbarın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Nilüfer Belediyesi ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay yerine toplam 9 araç ile birlikte Nilüfer Belediyesine ait 2 su tankeri yönlendirildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde alevler çevreye yayılmadan kontrol altına alınıp söndürüldü.
soruşturma ve bölge güvenliği:
Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı ve ekipler olayla ilgili inceleme başlattı. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmayı sürdürüyor.
BURSA'NIN NİLÜFER İLÇESİNDE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKU DOLU ANLARA NEDEN OLDU. ALEVLERİN YÜKSELDİĞİ İHBARI ÜZERİNE BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLİRKEN, YANGIN ÇEVREYE YAYILMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.