Plaj voleybolu turnuvası sona erdi
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor etkinlikleri kapsamındaki Plaj Voleybolu Turnuvası, Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde gerçekleştirildi ve küçükler kategorisi final maçlarıyla sona erdi.
Turnuvada 143 takım ve 304 minik sporcu mücadele etti; çocukların rekabeti ve kazanma isteği seyircilerden yoğun alkış aldı.
Dereceye giren takımlar
Minik Kızlar: 1. Sena-Eylül-Damla, 2. Mavi Terlikler, 3. Topun Sultanları
Küçük Kızlar: 1. The Mr. Love Love, 2. Deniz-Ada, 3. Anka07
Yıldız Kızlar: 1. Fatmagül-Ebrar, 2. The Mr. Love Love, 3. Buğlem-Beril
Babalar Kızlar: 1. Black Swans, 2. Baltazar, 3. Dep Dep United
Kapanış ve teşekkür
Kapanış programında dereceye giren takımlara ödüller verildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer etkinliğin başarıyla tamamlandığını belirterek, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, müsabakaları ilgiyle takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve organizasyonda emeği geçen Gölcük Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sıradaki etkinlik
Yaz boyunca sürecek program kapsamında, Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Basketbolu Turnuvasının 31 Temmuz - 2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği duyuruldu.
GÖLCÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDAKİ PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI, 143 TAKIM VE 304 MİNİK SPORCUNUN KIYASIYA MÜCADELESİNE SAHNE OLAN KÜÇÜKLER KATEGORİSİ FİNAL MAÇLARIYLA SONA ERDİ.