şölenin açılışı protokol yürüyüşüyle yapıldı
Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni'nin açılış programı, 10-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin ilk gününde gerçekleştirildi. Açılış, protokol yürüyüşü ile başladı ve belediye yetkilileri ile davetliler kortejde yer aldı.
açılış töreninde kurdele kesimi
Programın başlangıcında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve beraberindeki heyet kurdele keserek şöleni resmen başlattı. Törene katılan ilçe ve il yöneticileri, muhtarlar ile dernek temsilcileri protokolde yer aldı.
başkanın açıklamaları ve belediye yatırımları
Kurdele kesiminin ardından konuşan Odabaşı, "İlçe başkanları, yöneticilerimiz, ilimizin kıymetli yöneticileri, muhtarlarımız var, dernek başkanlarımız var. Ben kısaca ’hemşehrilerim’ diyeyim vaktinizi almamak için. Bugün biliyorsunuz şölenimiz başlıyor, üç gün de devam edecek. Ama biz bu şölen münasebetiyle de bu yıl içinde sıfır kilometre aldığımız, Gölbaşı Belediyemiz filosuna kattığımız 56 tane araçın bunların değişik görevleri ve amaçları var. 234 milyon nakit para vererek DMO’dan bu yıl içinde Gölbaşı’mızın hizmetine sunduk. İnşallah hayırlı olur, uğurlu olur, Gölbaşı’mıza hayırlı işlere vesile olur. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum" dedi.
Başkanın konuşmasının ardından program, Semicenk konseriyle sürdü; sanatçı, Gölbaşılı vatandaşlarla sahnede buluştu ve etkinlik günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni düzenlendi