Gölbaşı'nda park halindeki otomobile çarpan çocuk yaralandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 12 yaşındaki çocuğun bisikleti kontrolden çıkarak park halindeki otomobile çarpması sonucu yaralanıp hastaneye kaldırıldı; soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 22.06.2026 09:14
Güncelleme Tarihi: 22.06.2026 09:18

Gölbaşı'nda park halindeki otomobile çarpan çocuk yaralandı

Gölbaşı'nda park halindeki otomobile çarpan çocuk yaralandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde, M.E'nin (12) kullandığı bisiklet kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki bir otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan küçük çocuk yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE BİSİKLETLE ÇARPAN ÇOCUK...

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE BİSİKLETLE ÇARPAN ÇOCUK YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.