Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde güçlendirme ve tadilat çalışmaları yakından takip ediliyor

Kaymakam Kadir Algın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Torun ile Gölbaşı Anadolu Lisesi'ndeki güçlendirme ve tadilat çalışmalarını yerinde denetledi.

Yayın Tarihi: 18.09.2026 12:34
Güncelleme Tarihi: 18.09.2026 12:34

Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde güçlendirme ve tadilat çalışmaları yakından takip ediliyor

Denetim ziyareti:

Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Torun ve yüklenici firma yetkilisiyle birlikte Gölbaşı Anadolu Lisesinde devam eden tadilat ve bina güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Denetim sırasında ekipten gelinen son aşama hakkında bilgi alındı ve uygulamanın genel seyri değerlendirildi.

Çalışmaların aşamaları:

Yüklenici firma yetkilisinden alınan bilgiye göre, okulda yürütülen işler planlanan program çerçevesinde ilerliyor. Tadilat ve güçlendirme faaliyetleri kapsamında yapı güvenliği öncelikli olarak ele alınıyor ve uygulamada titizlik gösteriliyor. Denetim esnasında, yürütülen işlerin teknik boyutları ve iş güvenliği tedbirleri gözden geçirildi.

Güvenlik ve eğitim önceliği:

Kadir Algın çalışmaların öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Algın, "Okulumuzda devam eden tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen son aşama hakkında bilgi aldık. Çalışmaların belirlenen program doğrultusunda, gerekli hassasiyet gösterilerek ve titizlikle yürütülmesini istiyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerini güvenli ve uygun şartlarda sürdürebilmeleri bizim için öncelikli. Bu nedenle çalışmaların her aşamasını yakından takip edeceğiz. Emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmaların planlanan şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz" dedi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, sürecin takipçisi olacaklarını bildirerek, çalışmanın tamamlanmasının ardından eğitim-öğretim ortamının daha güvenli bir yapıya kavuşmasının hedeflendiğini belirtti.

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI KAYMAKAMI KADİR ALGIN, GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDEN TADİLAT VE BİNA...

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI KAYMAKAMI KADİR ALGIN, GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDEN TADİLAT VE BİNA GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK DENETLEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!