Gökhan Ağdemir 2 no’lu baroyu ileri taşıma sözüyle yeniden aday

Ankara 2 No’lu Barosu Başkanı Gökhan Ağdemir, Hakimevi'nde düzenlenen vizyon toplantısında 2024-2026 çalışmalarını anlatarak yeniden adaylığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 22.07.2026 13:57
Güncelleme Tarihi: 22.07.2026 14:13

Gökhan Ağdemir 2 no’lu baroyu ileri taşıma sözüyle yeniden aday

adaylık açıklaması:

Ankara 2 No’lu Barosu Başkanı Gökhan Ağdemir, Ankara Hakimevi’nde düzenlenen "2024-2026 Dönemi Faaliyet ve Hizmet Sunumu ile Yeni Dönem Vizyon Toplantısı"nda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Toplantıda, 2024-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmalar ve yeni döneme ilişkin hedefler paylaşıldı.

baronun dönüşümü ve değerlendirmeler:

Ağdemir, baronun kısa sürede geldiği noktayı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: "Ankara 2 No’lu Barosu üye meslektaşlarımıza hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk. Ankara 2 No’lu Barosu yaklaşık 5 yıllık bir baro. Genç bir baroydu. Şu anda Türkiye’de özgür, ağırlığı en fazla olan, sözü dinlenen, çalışmaları takdir edilen, bakanlıklar nezdinde, Adalet Bakanlığı ve Barolar Birliği nezdinde dikkate alınan bir baro haline geldi. Bu da sadece Ankara 2 No’lu Baro’nun başkan ve yönetimi değil, baro üyesi tüm meslektaşlarımızın desteğiyle yapıldı." Bu değerlendirme, baronun hem yerel hem ulusal düzeyde tanınırlık ve etki kazandığını işaret ediyor.

çalışma temposu ve gelecek hedefleri:

Başkan, yürütülen faaliyetlerin arkasındaki yoğun emeğe vurgu yaptı: "Bu 2 yıllık süre içerisinde de emek var, alın teri var, samimiyet var. Çok ciddi anlamda efor sarfettik. Ben sabah 08.30’da adliyeye girdim. Baro personeli arkadaşlarımızla akşam 19.00, 20.00, 21.00’e kadar baroyu bir adım daha ileri atma çabasıyla çalıştık." Ağdemir, bu disiplin ve ekip ruhunu referans göstererek baroyu daha ileri taşıma hedefiyle yeniden aday olduğunu belirtti.

ANKARA 2 NO'LU BAROSU BAŞKANI GÖKHAN AĞDEMİR

ANKARA 2 NO'LU BAROSU BAŞKANI GÖKHAN AĞDEMİR

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.