Gökçeada kaymakamı Osman Acar halk günü buluşmasında vatandaşları dinledi

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, Geleneksel Halk Günü'nde vatandaşların taleplerini dinledi; konular ilgili kurumlarla çözüm odaklı ele alınacak.

Yayın Tarihi: 23.07.2026 17:00
Güncelleme Tarihi: 23.07.2026 17:00

Gökçeada kaymakamı Osman Acar halk günü buluşmasında vatandaşları dinledi

geleneksel halk günü buluşması:

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, vatandaş odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Halk Günü Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen buluşmada Acar, gelen talepleri, önerileri ve şikayetleri doğrudan dinledi; her başvuruyu dikkatle not aldı.

Toplantıda iletilen konuların çözüm sürecine ilişkin değerlendirmeler, Kaymakam Acar'ın koordinasyonunda ilgili kurum amirlerinin katılımıyla yapıldı. Vatandaşların beklentilerinin yakından takip edildiği vurgulanarak, hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı şekilde sunulmasının öncelikli hedef olduğu belirtildi.

sorunların değerlendirilmesi ve takip süreçleri:

Acar, devletin her zaman milletin yanında olduğunu ifade ederek iletişim kanalarının açık tutulacağını söyledi. İletilen her başlığın titizlikle inceleneceği ve gereğinin ilgili kurumlar tarafından yerine getirileceği kaydedildi. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı yönetim anlayışı doğrultusunda, ortaya çıkan taleplerin çözüm odaklı adımlarla takip edilmesi kararlaştırıldı.

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİ KAYMAKAMI OSMAN ACAR, GELENEKSEL HALK GÜNÜ BULUŞMASINDA...

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİ KAYMAKAMI OSMAN ACAR, GELENEKSEL HALK GÜNÜ BULUŞMASINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.