GKV 15. Kariyer Günleri'nde mezunlar öğrencilerle deneyimlerini paylaştı

GKV Özel Liseleri'nin 15. Kariyer Günleri'nde sağlık alanı mezunları, mesleki deneyimlerini 11. sınıf öğrencileriyle paylaştı; etkinlik dönem sonuna kadar sürecek.

Yayın Tarihi: 14.05.2026 09:43
Güncelleme Tarihi: 14.05.2026 09:47

GKV 15. Kariyer Günleri'nde mezunlar öğrencilerle deneyimlerini paylaştı

GKV 15. Kariyer Günleri'nde mezunlar öğrencilerle buluştu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri tarafından düzenlenen 15.Kariyer Günleri etkinliğinde, GKV Özel Okulları mezunları mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Etkinliklerin dönem sonuna kadar devam edeceği duyuruldu.

Sağlık alanı mezunları ilk oturumda yer aldı

Etkinliği organize eden Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi kapsamındaki programda ilk konuklar sağlık alanından mezun olmuş profesyoneller oldu. Söyleşide Uzm. Dr. Abdülkadir Kaya, Dr. Yelda Yılmaz, Dt. Oğuz Kaan Gögebakan, Eczacı Sibel Ceren Fakılı ve Diyetisyen Dr. Öğr. Üyesi Funda Esin Çolak yer aldı.

Konuklar, aldıkları eğitim süreçleri, mesleki deneyimleri ve kariyer yolculuklarını anlatarak 11. sınıf öğrencilerinin alan seçimleri ve kariyer hedeflerini şekillendirmelerine katkı sağladı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Okul yönetiminden değerlendirme

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, etkinliğin 15'incisini düzenlediklerini belirterek mezunlarla öğrencileri buluşturmanın hem meslek tanıtımı hem de deneyim paylaşımı açısından değerli olduğunu vurguladı. Gürsel, programa katılan konuklara teşekkür ederek kariyer günlerinin farklı meslek gruplarıyla devam edeceğini bildirdi.

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE DÜZENLENEN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİNE KATILAN GKV ÖZEL...

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE DÜZENLENEN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİNE KATILAN GKV ÖZEL OKULLARI MEZUNLARI MESLEKLERİ VE İŞ ALANLARINDAKİ KARİYERLERİYLE İLGİLİ DENEYİMLERİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTILAR. ETKİNLİKLERİN DÖNEM SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİ AÇIKLANDI.

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE DÜZENLENEN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİNE KATILAN GKV ÖZEL...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.