DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.851.993,24 -0,16%

Giresun'un Çakıl Yaylası'nda Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Giresun'un Espiye ilçesinde düzenlenen 'Düzoba Birlik ve Beraberlik' etkinliği, katılımcılara unutulmaz anlar sundu.

Yayın Tarihi: 20.07.2025 17:12
Güncelleme Tarihi: 20.07.2025 17:12

Giresun'un Çakıl Yaylası'nda Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Giresun'un Espiye ilçesinde bulunan Çakıl Yaylası'nda, 'Düzoba Birlik ve Beraberlik' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik, Espiye Soğukpınar Belde Belediyesi ile Gebze Soğukpınarlılar Derneği işbirliğinde düzenlendi.

Etkinlikte, şehitler anısına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, etkinliğin önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonların gurbette yaşayan Espiye halkı ile yöre halkını bir araya getirdiğini belirtti.

Programda katılımcılara çeşitli eğlenceli etkinlikler sunuldu. Yarışmalar arasında körebe, yakan top, çuval yarışı, halat çekme ve ok atma gibi aktiviteler yer aldı. Ayrıca, katılımcılara çeşitli ikramlar verildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı