Giresun Gazeteciler Derneği'nde Bekir Bayram yeniden başkan seçildi

GGD Olağan Genel Kurulu'nda 21 yıldır başkanlık yapan Bekir Bayram 45 oyla yeniden seçildi; 78 üyeden 70'i oy kullandı, Mustafa Demir 25 oy aldı.

Yayın Tarihi: 08.06.2026 13:42
Güncelleme Tarihi: 08.06.2026 13:46

Giresun Gazeteciler Derneği'nde Bekir Bayram yeniden başkan seçildi

Giresun Gazeteciler Derneği'nde Bekir Bayram yeniden başkan seçildi

Giresun Gazeteciler Derneği’nin (GGD) Olağan Genel Kurulu, Giresun Belediyesi Halk Akademisi Salonunda tamamlandı. 21 yıldır dernek başkanlığını yürüten mevcut başkan Bekir Bayram ile Küresel Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Mustafa Demir arasında gerçekleşen seçimde kazanan yeniden Bekir Bayram oldu.

Seçim sonuçları

Genel kurulda iki liste yarıştı. Toplam 78 üyeden 70'i oy kullanırken, Bekir Bayram'ın listesi 45 oy aldı; Mustafa Demir'in listesi ise 25 oyda kaldı. Bu sonuçla Bayram ve ekibi yeniden göreve seçilerek kuruluş çalışmalarına devam edecek.

Seçim sonucunda Giresun Gazeteciler Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bekir Bayram, Cavit Özdemir, Ahmet Bilge, Kamil İşcan ve Yalçın Korkmaz.

Derneğin denetleme kuruluna ise Osman Kıroğlu, Yusuf Ziya Aksu ve Hasan Seyis seçildi.

GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN (GGD) OLAĞAN GENEL KURULUNDA BEKİR BAYRAM GÜVEN TAZELEYEREK...

GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN (GGD) OLAĞAN GENEL KURULUNDA BEKİR BAYRAM GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN SEÇİLDİ

SEÇİM SONUCUNDA GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ'NİN YENİ YÖNETİM KURULU; BEKİR BAYRAM, CAVİT ÖZDEMİR...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!