Giresun'da kırmızı ışık ihlali: Osman Gezgin'in makam aracı kaza yaptı

Giresun'da Osman Gezgin'in bulunduğu makam aracının kırmızı ışık ihlali sonucu çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı; olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 03.06.2026 17:35
Güncelleme Tarihi: 03.06.2026 17:38

Giresun'da kırmızı ışık ihlali: Osman Gezgin'in makam aracı kaza yaptı

Giresun'da kırmızı ışık ihlali sonucu makam aracı kaza yaptı

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Gezgin'in içinde bulunduğu makam aracı hasar aldı ve üç kişi yaralandı. Olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza anı ve gelişmeler

Edinilen bilgilere göre, Ordu'dan Trabzon istikametine seyir halinde olan ve sürücülüğünü Salih K.'nin yaptığı 06 RP 202 plakalı makam aracı, Giresun Liman Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durmayarak kavşağa girdi. Bu sırada yeşil ışıkta geçmekte olan Fatih K. idaresindeki araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle makam aracı savrularak çevredeki demir bariyerlere çarptı. Çevre güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde aracın kavşağa hızlı girişi ve çarpışmanın ardından bariyerlere çarpması net biçimde görülüyor.

Yaralananlar ve soruşturma

Kazada Osman Gezgin, sürücü Salih K. ile araçta bulunan Serkan S. yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma ve incelemeler yetkili birimlerce sürdürülüyor.

Kırmızı ışık ihlali 3 kişinin yaralanmasına neden oldu: Kaza anı kamerada

Kırmızı ışık ihlali 3 kişinin yaralanmasına neden oldu: Kaza anı kamerada

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.