Giresun Bulancak'ta tır aydınlatma direğine çarptı, şoför hayatını kaybetti
Kaza detayları
Giresun’un Bulancak ilçesinde, Karadeniz Sahil Yolu Bulancak Belediye Plajı mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, Giresun istikametine seyir halinde olan 76 AAJ 827 plakalı tırın sürücüsü A.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.
Müdahale ve son durum
Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerin ardından araç sürücüsü A.D. Bulancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Ölen sürücünün Iğdır nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi. Kazanın nedeni olarak kalp krizi geçirmiş olabileceği üzerinde durulduğu aktarıldı.
Soruşturma
Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın kesin sebebinin belirlenmesi için inceleme ve tetkikler sürüyor.
GİRESUN KAZA